onsdag 28. april 2010

Bryne Kro Tour i Riga


En meget fornøyd gjeng på terrassen før utslag på 2. runde på flotte Ozo Golfklubb. Denne banen har fått mye heder og ære for såvel kvalitet som design. Er overbevist om at samtlige er enige om at dette er fortjent.
Helge og Sjur klar for utslaget på første runden dag 2 som ble spilt som scramble. Som dere ser var det generelt mye vann i spill på dette par 5 hullet (banenes 7.). Baneguiden sier du bør være fornøyd med par her. Disse gutta nøyde seg selvfølgelig ikke med bare par og spilte forøvrig første 9 på brutto -5, en runde hvor ingenting gikk i selvfølgelig. At det bare ble -1 på back og -6 totalt, var nok en nedtur etter den starten.


Og er sitter han, altså vinneren av Touren. Selv om det jevnet seg noe ut siste dagen hadde Bjørn Moi full kontroll. Med 100 poeng sammenlagt på 3 runder viser sesongstarten at Bjørn blir å regne med i år. Nr 2 ble Einar Otto (94) som slo Egil Sætren (94) på hcp. Videre fulgte Ole Martin (79), Sjur (78), Leif (75), Jone (70), Tommy (70), Helge (68), Gaute (67) og Jan Inge (60)
Uansett ble dette en svært flott tur og Riga kan absolutt anbefales som golf destinasjon. Hvor Bryne Kro Tour i samarbeid med Travel & Event lander vår-turen neste år er ikke avklart. Det som derimot er sikkert er at vinneren av årets $ turnering fritt får være med. Vi satser da å fylle 16 plasser totalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar