lørdag 7. august 2010

Fv. Kenneth Vika, Anders Juel, Helge Eggja, BK og Jan Vingen

Det ble rent bord da gutta fra Bryne deltok i NM i pitch & put på Kristornskogen Golfpark. Jan Vingen vant omspillet mot BK, mens Helge Eggja tok en flott 3 plass.

På en krevende og flott bane måtte både de lokale og tilreisende heltene se seg grundig slått. Etter innspillet på fredag forstod vi hvorfor banerekorden "bare" er -1. Raske ondulerte greener forteller sitt og flaggplasseringene hadde også funnet sine vanskeligste plasser finaledagen.
Jan Vingen gikk første runde på par, ett slag bak banerekorden. På de disse 18 hullene brukte han kun 19(!) putter. BK fulgt på +4 mens Helge rundet på + 6. I lederballen på finalerunden fikk de med seg hjemmehåpet Tor Gunnar Bjelland som hadde +3. Det ble tydelig vis for mye jærbuer for Tor Gunnar som var oppe i totalt + 8 etter 4 hull. Herfra og inne jevnet det seg ut og er 2 X 18 hull stod både Jan og BK med + 8 totalt.

Om-spill måtte til og på første om-spill hull, (banens 2 hull, 77 mtr.) viste Jan at de eldste fortsatt er eldst. Selv om BK så ut til å ha et lite grep om dette med sitt greentreff, ble han i overkant aggressiv og ballen trillet ned i green bunkeren.

En fornøyd Jan Vingen kunne dermed heve trofeet som årets norgesmester i Pitch & Put.

Sist men ikke minst ønsker vi å takke Kristtornskogen Golfpark for et flott arrangement på deres flotte anlegg. Neste år er det vi på Bryne kro & Hotell som står som arrangør.


Plasseringer:
1: Jan Vingen (116)
2.: BK Nerland (116)
3: Helge Eggja (119)
4: Anders Juel (120)
5: Kenneth Vika (126

Øvrige lokale.
17: Leif Øvestad (134)
17: Einar Otto (134)
22: Tommy Madsen (137)
28: Reidar Skurve (144)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar