fredag 17. juni 2011

Kvalifisering til NM, lørdag 25 juni kl 14.30

Kvalifisering til NM både lag og individuelt, lørdag 25 juni kl 14.30 På Bryne Kro & Hotell.

Som arrangør av årets NM i Pitch & Putt 2011 får vi noen ekstra plasser til disposisjon. Fortsatt litt usikkert hvor mange men noen blir det garantert. Generell info ang avviklingen av NM ser du i innlegg under.

NM Individuelt.
De som allerede er kvalifisert til NM individuelt 6 august er (i rangert rekkefølge) : 1. Jan Vingen, 2. BK, 3. Helge Eggja, 4.Tom Ellingsen, 5. Tommy Madsen og 6. Egil Berge. Bakgrunnen for dette er tidligere meritter samt årets prestasjoner.
Muligheter for 2-5 ekstra plasser her er absolutt tilstede. Det er derfor mulig å kvalifisere seg denne dag.

NM Lag.
Utnevnt kaptein for uttak til Lag NM 5 august, er fjorårets norgesmester og EM deltaker Jan Vingen. Det er så langt satt opp 3 lag (2 spillere pr lag). 1. Jan Vingen og Helge Eggja. 2 BK og Tom Ellingsen. 3. Tommy Madsen og Egil Berge. Her er det mulig å danne lag selv evt. møte opp på på kvalifiseringsdagen å få en makker da.
Det legges opp til "Amerikansk uttak", som betyr at lagene som får delta på NM rangeres etter prestasjonene denne dag.

Ved all kvalifisering er det kun brutto slag som teller. Vi kommer til å spille 2x18 hull. 18 av disse teller individuelt og vi mikser slik at 27 av disse vil telle i lag kampen.

Men husk, selv denne dag er golf en breddeidrett på Bryne Kro & Hotell. Derfor ønsker vi som vanlig alle velkomne til en hyggelig ettermiddag og sosial golfrunde.

Mer info, påmelding eller spørsmål så send meg en mail på einar@brynekro.noIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar