søndag 2. oktober 2011

Karl Gundersen vant finalerunden


Det var Karl Gundersen som vant den 5 og avsluttende runden i årets $ turnering. Med 45 slag netto var han hele 3 slag foran Jan Øyvind Oftedal på 2. plass. Frank Sørensen tok 3 plassen med 50 slag netto. Fullstendig resultatliste for 5. runde.

Sammenlagtvinner.
Sammenlagtseieren gikk som forventet til Tommy Madsen. I teorien hadde Jan Vingen og Henning Rugland en liten mulighet. Når begge ble slått av nettopp Tommy Madsen, som fikk 4 plass for kvelden, ble han årets suverene vinner med totalt 1390$. Jan Vingen endte på 2 plass med 900$, mens Henning Rugland tok 3 plassen med 870$.

Tommy tok dermed med seg årets hovedpremie, en golfweekend levert i samarbeid med kveldens sponsor Travel & Event. Fullstendig sammenlagt liste.

Player of the year 2011.
I kampen om årets siste tittel "player of the year 2011" var det Jan Vingen som tok denne. Denne legges opp på samme måte som $ serien, bare vi regner rene brutto score i tilsvarende turneringer. Selv om det var ganske jevnt, vant Jan med 1335$ foran Tommy med 1110$. Han får da årets jakke som bevis på dette.

Til slutt ønsker vi å takke alle deltakere for en flott sesong, med mange spennende turneringer og ikke minst flott oppslutning. Kommentarer og tilbakemelding til turneringsledelsen mottas som alltid med takk. Til neste år kommer vi nok til å legge serien opp med det nye hcp systemet. Dette vil nok gi flere en fin mulighet til å kjempe om sammenlagt tittelen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar