tirsdag 14. august 2012

Jæren Open 17 og 18 august

Jæren Open ble avviklet for første gang 17 og 18 august etter initiativ fra Bjørn Moi og Destinasjon Jæren. Turneringen ble spilt over 2 dager, med lagkonkurranse dag 1 og individuell konkurranse dag 2. Det ble spilt med Pitch & Putt hcp. Den individuelle konkurransen dag 2 var også kombinert med Vestlandsmesterskapet hvor bruttoscoren ble tellende. Vestlandsmesterskapet var en del av turnerings programmet til NPPF og flere tilreisende tilreisende dukket opp for å utfordre de ellers så lokale heltene.

Som vanlig var BK å regne med når beste spiller skal kåre. Etter 36 hull vant han med brutto -7. Bak han fulgte Alf Inge Håland (-5) og Helge Eggja (par). Fullstendig resultatliste følg linken.
Resultater Vestlandsmesterskapet 2012

De to andre konkurransene under Jæren Open ble spilt med hcp. Det gir plutselig andre mulighet til å spise kirsebær med de helt store. Det var allikevel Alf Inge Håland som viste det beste stabilitet og dominert toppen av resultatlistene i de fleste konkurranser. i tillegg til 2 plass i vestlandsmesterskapet vent han den individuelle konkurransen under Jæren Open med (-9). Ble her fulgt av Einar Grønnevik, Kristornskogen Golfpark (-4), mens Alf Inge Reime tok 3 plassen med (-2)
Fra venstre, Einar Grønnevi, Alf Inge Hålan og Alf Inge Reime

Resultatliste Jæren Open Individuelt 18 august 2012

Under lag konkurransen fredag kveld ble litt jevnere i toppen. De ble spilt 9 hull individuelt av begge spillere, 9 hull foursball (best ball) og deretter 9 hull "verste ball". Alle runder med hcp. Det siste 9 var en litt ny spilleform for de fleste og setter garantert motivasjonen også på stor prøve for de om ikke får flyt i spillet (begge spillerene slår ut så velger markør den dårligste ballene som begge på laget deretter spiller videre fra). Vinnerne ble til slutt Helge Eggja og Alf Inge Håland på -10. Det var 3 slag bedre enn Rune Vognsen og Rein Brand (-7) mens Lars Heskje og Alf Inge Reime tok tredjeplassen med -5.
Fra venstre, Helge Eggja og Alf Inge Håland (nr1), Rein Brand og Rune Vognsen (nr2)

Resultater Jæren Open Lag 17 august 2012

Når vi kom til premieutdelingen må det rettes en stor takk til sponsorene. Sjelden eller aldri kan de smile så bredt de som toppet listene som etter dette arrangementet. Med totalt gavekort for totalt 10.000,- fra Paul Adnesen (Lindeberg) Champagne på magnum flasker i hopetall fra Scanvin, Coca Cola, fra nettopp Coca cola og i tillegg masse flått fra Destinasjon Jæren.

En stor takk til Destinasjon Jæren for et flott arrangement og alle deltakerne for deres innsats både på og utenfor banen.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar