torsdag 9. mai 2013

Eirik Sund vant 2 runde

Det ble til slutt Eirik Sund som vant 2. runde av årets $ golf. Dette gjorde han med relativ klar margin (48 slag netto) foran Henning Rugland og Frank Sørensen (begge 51 slag netto). Imponerende spill av Eirik som tok sin første seier i det som var det største startfeltet gjennom tidene. Hele 48 spillere deltok og med dagens  P&P hcp system blir det åpne og jevne turneringer. Det er for eksempel bare 2 slag som skiller 5. og 19. plass!

Kveldens turnering var den årlige turneringen i samarbeid med JGK hvor vi kårer JGK P&P spiller. Her var det liten tvil om at Henning Rugland var den suverene vinner med 48 slag brutto hele 5 slag foran BK.

For denne innsatsen kunne både Eirik og Henning ta med seg flott premier som i første rekke var sponset av Jæren Golfklubb. Siden turneringen var en del av den faste onsdagsgolfen kunne både Eirik og Henning i tillegg ta med seg en pen slump fra onsdagspotten med som sagt 48 deltakere.