tirsdag 24. september 2013

Eirik Sund ble årets $ vinner

Det var Eirik Sund som ble årets sammenlagtvinner da han med sin 2 plass sikret seg 425$. Årets $ finale ble dermed så åpen og spennende som det lå an til. Men med sitt stabile spill kapret han 2. plassen 1. slag bak Leif Øvestad som endte 49 slag netto. På 3. plass fulgte Einar Otto med 52 slag netto.

Dermed sikret han seg første premien, og en Golfweeken kun 50 $ foran Frank Sørensen. Hennign Rugland som ledet før finalerunden endte dermed på 3. plass nok mye på grunn av sitt forfall.

Derimot hadde Henning Rugland så stor ledelse konkurransen "player og the year" at det var kun Jan Vingen som hadde en teoretisk mulighet å gå forbi. Den tok han ikke vare på, så dermed går årets jakke til Henning.

Vi gratulerer alle vinnerne og takker for en fantastisk innsats under årets $ turneringer.