lørdag 20. juni 2015

Resulterer Jæren Forlag Championship


Jæren Forlag
Jæren Forlag Championship. 


Det ble Jan Åge Sande som ble suveren vinner av Jæren Forlag Championship. Han vant med 48 slag netto foran Einar Ellingsen og Rein Brand som begge hadde 53 slag netto. Resultater.

Det betyr at Jan Åge klatrer opp på en andre plass i sammendraget kun 75 $ bak Håvard som fortsatt leder etter en fin 6 plass. Stillingen sammenlagt etter 3 av 5 runder.

Til slutt en stor takk til Jæren Forlag og Bjørn Moi som stilte med mange flotte bøker fra deres utgivelser.


1 kommentar:

 1. Hei damer og herrer
  Har du stort behov for økonomisk forsterkning (Lån)?
  Mange mennesker står overfor utidige økonomiske utfordringer, og de fleste av dem er ikke i stand til å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld / inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

  Hvis du har behov for et presserende lån, vil jeg råde deg til å kontakte selskapet mitt, så kan vi hjelpe deg med et lån.
  Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån, pantelån og mange andre), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 20 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

  For mer informasjon om vårt lånetilbud; her er vår kontaktinformasjon.
  Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
  Kontaktnummer: +31642117819 (WhatsApp)

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

  SvarSlett