lørdag 19. september 2015

Finale $ turnering 2015

Fra venstre, sammenlagtvinner Jan Åre Sande blir gratulert av fredagens vinner Tommy Madsen.

Tommy Madsen var tilbake i godt gammelt slag og vant finalerunden i årets $ turnering. Med 53 slag netto var han 2 bedre enn Erlend Braut og Einar Otto. Resultatliste.

I sammenlagtkampen var det stor spenning hvor det i realiteten stod mellom Håvard Salte og Jan Åge Sande. Før finalerunden var det kun 25$ som skilte disse så begge visste hva som skulle til når disse gikk ut i siste ball sammen med Atle Opstad. Håvard lå litt foran til over halspilt, men da han gikk i vannet på hull 13, gikk det litt "varmt". Jan Åge fortsatte sitt stabile spill og med 57 slag netto fikk han en 6. plass og 250$. Håvard spilte 62 slag netto og med 16. plass ble det ikke mye $ å hente.
Dermed kunne Jan Åge fortjent ta i mot et reisegavekort på 7.000,- levert av Travel & Event og Bryne Kro & Hotell.