torsdag 22. september 2016

Årets siste $ turneringIvar Bergstø. kveldens vinner med 47 slag netto.

Lørdag 17 september var det duket for årets $ finale. Et stort startfelt, med flere tilreisende fra både øst og vest, kjempet om seieren i et fantastisk høstvær. Det ble Ivar Berstø fra Kristonskogen Golfpark som suverent vant med 47 slag netto. Bak han fulgte et lite kobbel av spillere med 51 slag. BK med lavest hcp tok da andre plassen og Frank tok 3. Fullstendig resultatliste finner du i linken under. Resultater Kai Hansen Open.

Med hele 500$ i potten og alle muligheter, skuffet alle utfordrerne til sammenlagtseier. Listen ble da uforandret og en hjemmeseier var uunngåelig. Resultatet $ turnering 2016 :-)

Den 3. prisen som ble delt ut gikk til årets spiller. Dette er sammenlagtresultatet gjennom året basert på brutto score. Her ble det Helge Eggja som trakk det lengste strået etter å ha levert en solid 52 runde. Han stakk da av med gavekortet på en Weekend på Stord Heotell og da spill på Kristornskogen Golfpark. Resultatet sammenlagt 2016

Avslutningsvis er det bare å minne om årets siste store happening, finale onsdagsgolfen lørdag 8 oktober (i ett tiden). Detaljer om denne kommer om litt :-) 

1 kommentar:

  1. Er du i finanskrisen, leter du etter penger til å starte din egen virksomhet eller betale regninger ?, Vi er alle typer lån til lav rente på 2%. Søk nå via e-post til: (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) eller WhatsApp Us på +1 443 281 3404

    SvarSlett