tirsdag 30. mai 2017

Jan Inge Vingen var suveren

I sesongens andre $ runde var Jan Inge Vingen suveren med sine 45 slag netto. Med denne imponerende runden var han hele 6 slag bedre en 2. mann, Lasse Eggja. Vinneren av 1 runde Atle Opstad, tok 3. plassen og nok en imponerende plassplassering med samme nettoscore som Lasse. Sterke prestasjoner alle disse med over 40 personer til start.

Dermed sikret Atle seg et ørlite forsprang i årets Bryne Kro Tour. Med sine 650$ er han  200$ foran nr. 2 på listen Tom Ellingsen. Runde 3 av 5 går av stabelen fredag 16 juni :-)

Resultater Bryne Kro Open
Stillingen i sammendraget.

6 kommentarer:

  1. lån! lån!! lån!!!
    Er du på udkig efter et velrenommeret og akkrediteret privatlånsselskab, der giver lån til livstidsmulighed. Vi tilbyder alle typer lån på en meget hurtig og nem måde, personlige lån, billån, realkreditlån, studielån, virksomhedslån, investeringslån, gældskonsolidering og meget mere. Er du blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner? Har du brug for et konsolideringslån eller et pant? Se ikke mere som om vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til en fortid. Vi udlåner midler til enkeltpersoner og virksomheder, som har brug for økonomisk bistand med en sats på 2%. Ingen socialsikringsnummer kræves og ingen kreditcheck kræves, 100% garanteret. Jeg vil bruge dette medium til at informere dig om, at vi leverer pålidelig og støttende assistance, og vi vil med glæde tilbyde dig et lån.
    Send os så en mail til: (amandaafredoloan42@gmail.com) for at ansøge om lån

    SvarSlett
  2. Hei er Dobson, privat utlåner. Som utlåner tilbyr vi lån med en rente på 2% per år og mellom $ 10,000.00 og $ 500,000.00 og € 10,000.00 til € 500,000.00. 100% garantert og usikret lån er tilgjengelig. Vi har garantert finansielle tjenester til våre mange kunder over hele verden. Med våre fleksible lånepakker kan lån behandles og penger overføres til låner innen 2 dager. Vi jobber tydelig og forståelig og tilbyr alle typer lån til interesserte kunder, bedrifter, enkeltpersoner og eiendomsinvestorer. Kontakt oss via e-post: dobsonquickloan@gmail.com

    SvarSlett
  3. Alvorlig og ærlig lånetilbud

    E-post: mariadiosperez@gmail.com
    Whatsapp: +33 7 56 94 93 46

    Hallo
    Jeg er Maria Perez, jeg gir lån til en bestemt person, firma og foreninger uten forskjell fra rase og desirous kontinent i henhold til følgende kriterier:
    Valg av beløp: fra 5.000 til 2.000.000 €.
    Valg av tilbakebetalingstid: 1 til 20 år. Tilbakebetaling er av 3 typer: månedlig, årlig eller singel.
    Årlig rente: 5% på beløpet som skal lånes.

    E-post: mariadiosperez@gmail.com
    Whatsapp: +33 7 56 94 93 46

    Cordial hilsener.

    SvarSlett
  4. Jeg vil dele med dere alle her om hvordan jeg får lånet mitt fra Herr Benjamin som hjalp meg med et lån på 400 000,00 euro for å forbedre virksomheten min. Det var lett og raskt når jeg søkte om lånet når ting ble grovt med virksomheten min. Benjamin gir meg lån uten forsinkelse. her er Mr Benjamin e-post / whatsapp-kontakt: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk fordi jeg også kontaktet Benjamin, og han har kreditert min forespørsel om lån, takk for at du delte slik informasjon for meg å se.

      Slett
  5. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

    SvarSlett